Tuinontwerp en Realisatie

Tuinonderhoud

Standplaatsverbetering van heesters Door middel van een lans onder druk worden hier bodemorganismen geïnjecteerd. Hierdoor wordt het bodemleven geënt met goede organismen die de slechte verdringen

Standplaatsverbetering van heestersDoor middel van een lans onder druk worden hier bodemorganismen geïnjecteerd.
Hierdoor wordt het bodemleven geënt met goede organismen die de slechte verdringen 

Uw terrein is uw persoonlijk visitekaartje. Door het op een adequate methode te beheren, ziet uw tuin er het gehele jaar door, representatief en goedverzorgd uit. Met ruim 25 jaar aan bedrevenheid in groenbeheer, beschikt Van Diepenbeek Hoveniers over de nodige vakkennis en professionaliteit om uw terrein in de staat te houden die desgewenst is.

Met de juiste nazorg wordt u tuin elk jaar mooier. Het is tenslotte een levend geheel.

De tuin is altijd in ontwikkeling. Daardoor is een goede begeleiding van groot belang. De werkzaamheden hiervan kunnen wekelijks maandelijks of per jaargetijde zijn.

Hierin kunnen we u van dienst zijn d.m.v. een onderhouds abonnement. Maar ook met een snoeibeurt of het knippen van hagen en begeleiden van leibomen Bemesten van uw tuin of gazononderhoud. Ook renovatie van bloemborders behoort tot de mogelijkheden.

Gebonden aan uw persoonlijke wensen, stellen wij een onderhoudsplan op dat aan al uw eisen voldoet. In een gezamenlijk startgesprek stellen wij uw kwaliteitsnormen voor het groenbeheer vast en bespreken we de momenten van het jaar waarin de tuin zich aan die normen moet volstaan. Op deze werkwijze beschikt u over de garantie dat uw terrein er ten allen tijden uit ziet, zoals dat door u gewenst is. We houden vanzelfsprekend rekening met eventuele verkeersveiligheid, al onze werknemers zijn dan ook VCA gecertificeerd. Onze werkfilosofie is dat we ernaar streven om uw zoveel mogelijk te ontzorgen..

Groenonderhoud_1

1-DSC_2584